Villa M / DLV architectes & associés

first_imgArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/92990/villa-m-dlv-architectes-associes Clipboard Houses CopyHouses•Geneva, Switzerland Villa M / DLV architectes & associés CopyAbout this officeDLV architectes & associésOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentHousesGenevaSwitzerlandPublished on December 05, 2010Cite: “Villa M / DLV architectes & associés” 05 Dec 2010. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogHandshowerhansgroheHand ShowersVinyl Walls3MVinyl Finish- DI-NOC™ Glass FinishPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceCommunications2NIntercom – 2N® IP VersoCurtain WallsIsland Exterior FabricatorsPace Gallery Envelope SystemMetal PanelsTrimoModular Metal Wall – Qbiss OneConcreteSika3D Concrete PrintingMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Gun Metal Grey with Arconic Tectur-Al™GlassDip-TechCeramic Printing for Public TransportationBeams / PillarsBlumer LehmannTimber Construction in Cambridge MosquePorcelain StonewareCeramiche KeopeCeramic Tiles – 9Cento MosaicTiles / Mosaic / GresiteRakoFloor and Wall Tiles – Serie PiazzettaMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Villa M / DLV architectes & associés是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Save this picture!© Juan Madrinan / DLV architectes & associés+ 23 Share Switzerland “COPY” Architects: DLV architectes & associés Area Area of this architecture project 2007 Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/92990/villa-m-dlv-architectes-associes Clipboard Year:  “COPY” Area:  120 m² Year Completion year of this architecture project Projects Photographs:  Juan Madrinan / DLV architectes & associésText description provided by the architects. The project redefines new spaces in an existing building volume for low-cost. An addition on the ground floor gives a new spatiality to the common areas and an outside extension for bedrooms upstairs. Save this picture!© Juan Madrinan / DLV architectes & associésThe entire building is reclassified. The eaves are deleted to give the building a monolithic image. The color palette of the roof and facades is minimized to reinforce the unitary form of the whole. Existing openings are preserved but their position is set in motion by white asymmetrical frames. Save this picture!© Juan Madrinan / DLV architectes & associésThe façade treatment gives the house a playful nature and an unstable tranquility in contrast to the housing environment.Save this picture!© Juan Madrinan / DLV architectes & associésProject gallerySee allShow lessKaohsiung Vortex / Influx_StudioArticlesBaabdat Residence / L.E.FTArticles Share Villa M / DLV architectes & associésSave this projectSaveVilla M / DLV architectes & associéslast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *